FAQ - ofte stillede spørgsmål

Er jeg bundet i x antal måneder?

Nej, der er ingen binding, og du er heller ikke forpligtiget til at købe nogen produkter eller være medlem i nogen bestemt periode. Hvis du opsiger dit medlemsskab, stopper det, efter den periode du senest har betalt for.

Hvad sker der, når jeg melder mig ind?

Når du melder dig ind, trækker systemet automatisk beløbet, på det kort du har indtastet.

Dernæst får du får to mails.

Den ene er en velkomst mail fra mig, (kontakt@jeanetteeggert.dk) Den indeholder alt den information, du har brug for for at komme godt igang.

Den anden mail er fra Simplero (det system hvor jeg opbevarer al materialet til dig) med adgangen til vores medlemsside i BeautyPlus.

HUSK også at tjekke spam filteret og gem min mail adresse i dine kontakter.

Kan jeg være sikker på at tåle produkterne der anvendes?

Behandlingen er tilpasset din hud. Jeg udvælger produkterne til dig i Living Dimensions store sortiment. Derfor er der også til dig med sart hud.

Hvordan logger jeg ind?

Du logger ind via siden her. Du skal bruge det Simplero ID og den adgangskode, som du fik tilsendt, da du meldte dig ind i BeautyPlus.

Hvornår bliver der trukket penge på mit kort?

Vi trækker din medlemspris hver 30. dag, fra den dag du vælger at melde dig ind.

Ved oprettelse af et medlemskab accepterer du, at BeautyPlus må trække det medlemsprisen hver 30. dag. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, og medlemskabet stopper ved udgangen af pågældende betalte periode.

Hvordan ser jeg ONLINE ansigtsbehandlingen?

Du modtager i god tid et link til et program, hvor du kan se med live, mens jeg sidder foran mit kamera og laver behandlingen, som du kan se.

Programmet er sikkert, og jeg hjælper dig gerne, hvis du ikke kan finde ud af det. Og der er også en vejledning til dig, når du bestiller en ONLINE ansigtsbehandling.

Hvis du ikke er med live, kan du efterfølgende se optagelsen af den måneds behandling i vores lukkede medlemsområde.

Hvad hvis jeg fortryder mit medlemskab?

Ved køb af abonnement giver du dit samtykke til, at de 14 dages fortrydelsesret bortfalder.

Det betyder, at fortrydelsesretten bortfalder, så snart betalingen er godkendt og abonnementet derved i brug.

Dette gælder alle digitale produkter på (lydkurser, videokurser, e-bøger, web-seminar). Digitale produkter dækker over alle online og download produkter i webshoppen.

Du kan dog til hver en tid opsige dit abonnement, og dermed stoppe alle betalinger øjeblikkeligt - dog beholder du adgang til materialet resten af den periode, du har betalt for.

Kan jeg sætte mit medlemsskab på pause?

Nej, det kan du desværre ikke.

Hvornår udløber mit medlemsskab?

Betalingen stopper den dag, du afmelder medlemskabet, men du har naturligvis adgang til medlemskabet i resten af den periode, du har betalt for.

Den dag medlemskabet skulle have været fornyet, lukker vi helt ned for adgangen, og det kan ikke længere anvendes. Herefter kan du heller ikke fortryde din udmelding.

Hvordan melder jeg mig ud?

Hvis du ikke længere ønsker at være medlem i BeautyPlus har du to muligheder, du kan enten sende mig en mail på kontakt@jeanetteeggert.dk

Eller du kan gøre det selv ved at gå ind på din profil i BeautyPlus, klikke på dit navn i højre hjørne og derefter klikke på overskriften dine køb.

Klik så på det lille grønne felt hvor der står BeautyPlus fornyes d.x.x - vælg så at abonnementet ikke skal fornyes.

Du vil derefter blive meldt ud når den periode du har betalt for, udløber.

Er det sikkert at handle på BeautyPlus.dk?

Der er meget høj sikkerhed, når du handler på BeautyPlus.dk.

Når du indtaster dine kortoplysninger ved indmeldelse, sendes de krypteret til det betalingssystem, som håndterer betalingen. Det betyder, at det er praktisk talt umuligt at opsnappe oplysningerne, mens de sendes over nettet. Betaling på nettet er mindst lige så sikkert, som at betale med dit kort i en fysisk forretning.

Betingelser for medlemsskab

Køb af et online-produkt ved © Jeanette Eggert inkluderer 1 licens, og materialet må ikke distribueres på nogen måde.

Købte online-produkter kan downloades max. 3 gange og inden for 30 dage efter køb.

Alle online-produkter er omfattet af loven om ophavsret. De er skrevet, layoutet, produceret og distribueret af © Jeanette Eggert.

Du er velkommen til at bruge online-produkterne til personligt brug, det vil sige, at du må høre dem privat, udskrive worksheets/arbejdsark og e-bøger, men du må derimod ikke – hverken gratis eller mod betaling, dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive © Jeanette Eggerts online-produkter. Det er heller ikke tilladt at anvende online-produkterne til undervisning uden forudgående tilladelse.

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende kursus eller online workshop.

Jeanette Eggert tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører samt arbejdskonflikter. Desuden tager Jeanette Eggert forbehold for at måtte melde afbud pga. evt sygdom eller andre pludseligt opståede begivenheder, som kræver et afbud fra Jeanette Eggerts side. Desuden tager Jeanette Eggert forbehold for kundens evt. manglende forståelse for og brug af materialet og undervisningen.

ERROR: Unknown column 'products.allow_multiple_cards' in 'field list'