Hvad er BeautyPlus

klubben

I BeautyPlus hjælper jeg dig med at opnå en smukkere og sundere hud, jeg sender dig nemlig hver eneste måned en online ansigtsbehandling, som er en pakke med små produkter, så vi sammen gir din hud et boost hver 30. dag.

Samtidig får du adgang til min viden indenfor hår og make-up.

Du opdager, hvor nemt det er at skabe forandringer, og jeg lover dig, at du bliver overrasket over hvor meget, du rent faktisk selv kan – med de produkter, der passer til DIN hud og med kyndig vejledning fra mig.

Du vil løbende blive præsenteret for metoder, værktøjer og teknikker, der kan inspirerer dig, til at få det bedste ud af hende, du møder i spejlet hver dag.

Få endnu mere ud af de produkter du allerede har hjemme i skabet eller bliv inspireret til at prøve noget nyt.

Hvis du har lyst, får du også adgang til en lukket netværks gruppe sammen med de andre fordels-kvinder i BeautyPlus. Her kan I bruge hinandens erfaringer og gruppen er i modsætning til mange andre skønhedsgrupper på nettet KUN for dig, der er medlem af BeautyPlus og dermed 40+ år.

Hvorfor BeautyPlus

For flere år siden, da jeg stadig stod i salon, gik jeg hver uge til fysioterapeut, og en dag sagde hun til mig;

“Jeanette du kan vælge at arbejde 5 år mere på gulvet, og så er du færdig med at arbejde, eller du kan skifte karriere nu og finde et job, der er mere skånsomt. Din ryg er simpelthen ikke bygget til de arbejdsstillinger, der kræves i dit fag…”

Jeg var knust!

Men jeg vidste det godt inderst inde. Allerede da jeg startede i lære som frisør, begyndte problemerne. Men jeg VILLE have den frisør uddannelse, den var det sidste, jeg manglede for at fuldende værket; først kosmetolog & make-up uddannelsen – og efter en tid i USA fandt jeg ud af, at den make-up uddannelse, jeg allerede havde, slet ikke var fyldestgørende nok, så jeg tog en ny, hvor jeg kun specialiserede mig i skøn make-up…

Men der manglede ligesom noget… håret.

Jeg er jo perfektionist og vil ikke gå på kompromis, så hvis jeg skulle være frisør, så skulle det også være i den helt rigtige salon. Det tog lidt tid at få den udvalgte salon til at tage en elev ind, men det lykkedes, og jeg er dybt taknemmlig for min læremester og min stædighed. Jeg bestod min svendeprøve med udmærkelse, og blev efterfølgende ansat i salonen. (dog på nedsat tid, for at skåne ryggen)

Men tilbage til fysioterapeutens ord; Der var ikke andre muligheder, jeg var nødt til at vælge den sidste løsning, og var nogle år ude i både mode og brugskunst verdenen.

Men jeg havde hele tiden det der skønhed i baghovedet…

Det kunne godt være min ryg ikke kunne holde til arbejdstillingerne, men skulle min viden så bare gå i graven med mig?!

Skeen i den anden hånd

For et par år siden begyndte jeg at læse op igen, tage på kurser og samtidig spore mig ind på en verden, jeg intet kendte til; online verdenen.

Det har kostet blod, sved og tårer, men nu er jeg endelig klar til at byde dig velkommen i BeautyPlus, et skønhedsunivers for kvinder over 40!

Skabt til dig som har brug for hjælp med at få det bedste frem i dit spejl.